IJshockey Clinic!

Algemene informatie
In de clinic maak je kennis met de basis van de zeer snelle en energieke sport ‘IJshockey’

De clinic vindt plaats bij Klein Scheveningen On Ice op zaterdag 11 en zaterdag 25 januari van 09:00 – 11:00 uur.
Er is plaats voor maximaal 20 kinderen.

Leeftijd
Tot en met 12 jaar

Doelgroep
Iedereen

Praktische informatie
Meenemen: Eigen schaatsen (eventueel te huur), handschoenen en ook een muts. Eventueel een eigen skate/ schaatshelm of fietshelm is ook gewenst, maar niet verplicht.

Additionele kosten
De clinics zijn geheel kosteloos en bedoeld voor de kinderen die eerder met hun school zijn geweest.

Schoolschaatsen

Vanaf maandag 16 kunnen scholieren met hun klas op doordeweekse dagen tussen 09:00 en 14:00 uur kosteloos schaatsen. Reserveren door scholen is verreist, vul onderstaand formulier in om uw reservering te plaatsen. Na reservering ontvangt u een bevestigingsmail van ons. 

Het is IJSTIJD! en onze ijsbaan maakt hier dit jaar deel van uit!

IJSTIJD! is een initiatief van de KNSB waarbij samen met haar partners onze ijsbaan en nog 49 andere tijdelijke en 23 kunstijsbanen kinderen enthousiast gemaakt worden voor schaatsen. Want schaatsen is leuk, leerzaam en gezond. Het is dus tijd om te gaan schaatsen. Samen met je klasgenootjes of vriendjes. 

Van 15 december tot en met 26 januari is onze IJSTIJD! baan open en kan jij komen schaatsen. Heb je bij ons met je hele klas geschaatst? Dan wil je toch zeker weer gaan! Met een cool IJSTIJD! polsbandje krijg je een unieke code voor een volgende schaatsles, met korting of helemaal gratis.

Het kan allemaal. Het is IJSTIJD!  Kijk voor meer informatie op: https://www.schaatsen.nl/ijstijd/